Meteen naar de inhoud

Liposomale Sleep (Melatonine)

Verkrijgbaar als bulkpoeder

Kwaliteit

Geproduceerd in een GMP gecertificeerde faciliteit, ingrediënten en productie zijn in overeenstemming met HACCP*** normen. Alle batches worden volledig getest op contaminanten. Wij garanderen dat dit product glutenvrij en GMO-vrij is.

***HACCP- (Hazard analysis critical control point) is een managementsysteem waarin voedselveiligheid wordt aangepakt door middel van de analyse en beheersing van biologische, chemische en fysieke gevaren vanaf de productie van grondstoffen, inkoop en behandeling, tot productie, distributie en consumptie van het eindproduct.

Of u kunt het volgende nummer bellen: +31 (0)35 3039 150

MEER OVER LIPOSOMALE SLeeP (MELATONINE)

Melatonine is een natuurlijk hormoon dat wordt geproduceerd door de pijnappelklier in de hersenen. Dit hormoon speelt een cruciale rol bij het reguleren van ons slaap-waakritme en helpt de tijd die nodig is om in slaap te vallen te verkorten. Door melatonine als supplement in te nemen, kan het de slaapbereidheid bevorderen en ertoe bijdragen dat je sneller in slaap valt.

Daarnaast kan melatonine ook nuttig zijn bij het verminderen van de ervaring van een jetlag. Het kan de subjectieve gevoelens van een jetlag verlichten en kan helpen bij de aanpassing aan een nieuw slaappatroon, vooral wanneer je door verschillende tijdzones reist. Door melatonine op het juiste moment in te nemen, kan het de ongemakken van een jetlag verminderen, waardoor men zich sneller kan aanpassen aan nieuwe tijdzones.

Het is het vermelden waard dat normale melatoninesupplementen slecht door het lichaam kunnen worden opgenomen.

Toegestane gezondheidsclaims in Europa (EFSA):​​

Melatonine

  • Melatonine draagt bij aan de vermindering van subjectieve gevoelens van jetlag
  • Melatonine draagt bij aan de vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen