Meteen naar de inhoud

Liposomale Multi

Verkrijgbaar als bulkpoeder, capsules of private label

VOORGESTELDE FORMULERING VOOR CAPSULES OF HUISMERK

Samenstelling per capsule (dagelijkse inname)

%RI

Vitamine C (als ascorbinezuur)

90 mg

112%

LipoCellTech™ Liposomaal eigen mengsel (fosfolipiden)**

90 mg

*

Vitamine E (als D-alfa-tocoferol)

6,7 mg

56%

Pantotheenzuur (als D-Calcium Pantothenaat)

5 mg

83%

Vitamine B1 (als Thiamine HCl)

1.5 mg

136%

Vitamine B2 (als Riboflavine)

1.7 mg

121%

Vitamine B3 (als Niacinamide)

16 mg

100%

Vitamine B6 (als pyridoxine HCl)

1 mg

71%

Mangaan (als mangaansulfaat)

1 mg

50%

Vitamine A (als bètacaroteen)

480 mcg

60%

Folaat (als foliumzuur)

400 mcg

200%

Biotine

150 mcg

300%

Molybdeen

45 mcg

90%

Chroom (als chroompicolinaat)

40 mcg

100%

Vitamine K1 (als fytomenadion)

40 mcg

53%

Vitamine K2 (als MK-7 menachinon)

40 mcg

53%

Jodium (als kaliumjodide)

15 mcg

10%

Selenium (als L-Selenomethionine)

11 mcg

20%

Sporenmineralencomplex 

10 mcg

*

Vitamine D3 (als Cholecalciferol) 

10 mcg

200%

Vitamine B12 (als methylcobalamine)

6 mcg

240%

*Nutriënt Referentiewaarden niet vastgesteld

**Van non-GMO zonnebloemolie en RSPO gecertificeerde duurzame palmolie

Overige ingrediënten: HPMC (vegetarische capsule)

Bevat geen: gluten, soja, lactose, GMO, conserveermiddelen, synthetische kleur- en smaakstoffen

Kwaliteit

Geproduceerd in een GMP gecertificeerde faciliteit, ingrediënten en productie zijn in overeenstemming met HACCP*** normen. Alle batches worden volledig getest op contaminanten. Wij garanderen dat dit product glutenvrij en GMO-vrij is.

***HACCP- (Hazard analysis critical control point) is een managementsysteem waarin voedselveiligheid wordt aangepakt door middel van de analyse en beheersing van biologische, chemische en fysieke gevaren vanaf de productie van grondstoffen, inkoop en behandeling, tot productie, distributie en consumptie van het eindproduct.

Of u kunt het volgende nummer bellen: +31 (0)35 3039 150

Meer over Liposomale Multi

Multi’s zijn wereldwijd de nummer één verkochte supplementen.  Liposomale multi’s worden ook steeds populairder.  Helaas bevatten veel multi’s schadelijke additieven en allergenen en zijn ze slecht geformuleerd.  Onze multi is zorgvuldig samengesteld met een goede balans van anti-oxidanten, vitaminen en mineralen.  De liposomen zorgen voor een veel betere absorptie, wat een probleem is bij veel multi’s.

Onze gepoederde liposomale multi is vrij uniek aangezien de meeste in vloeibare vorm zijn. Het voordeel van onze liposomale multi in poedervorm is dat het smaakloos is en geen additieven.

Toegestane gezondheidsclaims in Europa (EFSA):​

Vitamine A

 • Draagt bij tot de instandhouding van een normale werking van de ogen en een normale werking van het immuunsysteem.

Vitamine C

 • Kan bijdragen tot de vermindering van gevoelens van vermoeidheid en loomheid.
 • Draagt bij tot de instandhouding van een normale werking van het immuunsysteem tijdens en na intensieve lichamelijke inspanning, tot een normale collageenvorming voor de normale werking van bloedvaten, beenderen, kraakbeen, tandvlees, huid en tanden; tot een normale vrijmaking van energie voor gebruik in het lichaam, tot een normale werking van het zenuwstelsel, tot een normale werking van het immuunsysteem, en tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress, en verhoogt de ijzeropname.

Vitamine D

 • Draagt bij tot de normale opname/benutting van calcium en fosfor, de instandhouding van normale botten, de instandhouding van normale spierfuncties, de instandhouding van normale tanden en de normale werking van het immuunsysteem.

Vitamine E

 • Draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Vitamine K

 • Draagt bij tot een normale bloedstolling en tot de instandhouding van normale botten.

Vitamine B1

 • Draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme, tot een normale werking van het zenuwstelsel, tot een normale psychologische werking, en tot een normale werking van het hart.

Vitamine B2

 • Kan vermoeidheid helpen verminderen, ondersteunt het energieniveau door energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten; speelt een rol bij de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade; is goed voor de huid, de slijmvliezen en het gezichtsvermogen; heeft een positief effect op de werking van het zenuwstelsel, en draagt bij tot de instandhouding van normale rode bloedcellen en van een goed ijzergehalte in het bloed.

Vitamine B3

 • Kan bijdragen tot vermindering van vermoeidheid, tot een normale werking van het zenuwstelsel, en tot de instandhouding van een normale huid.

Vitamine B6

 • Vitamine B6 draagt bij tot een normaal proteïne- en glycogeenmetabolisme, tot een normale psychologische werking, tot een normale werking van het immuunsysteem, tot een normale vorming van rode bloedcellen, en tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Vitamine B12

 • Kan bijdragen tot de vermindering van vermoeidheid en tot de normale werking van het zenuwstelsel, en draagt bij tot een normale psychologische functie, tot de normale vorming van rode bloedcellen, en tot de normale werking van het immuunsysteem.

Foliumzuur

 • Draagt bij tot de vroege ontwikkeling van het ongeboren kind tijdens de zwangerschap, tot de vermindering van vermoeidheid, tot de normale hematopoëse, tot de normale werking van het immuunsysteem, en speelt een rol in het proces van celdeling.

Biotine

 • Draagt bij tot de normale vrijmaking van energie voor gebruik in het lichaam, tot het normale gebruik van macronutriënten in het lichaam, tot de normale werking van het zenuwstelsel, en tot de instandhouding van normaal haar en een normale huid.

Pantotheenzuur

 • Kan bijdragen tot de vermindering van vermoeidheid en tot de instandhouding van normale mentale prestaties.

Selenium

 • Draagt bij tot de normale spermatogenese, de instandhouding van normaal haar en normale nagels, de normale werking van het immuunsysteem, de normale werking van de schildklier en de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Mangaan

 • Draagt bij tot de instandhouding van normale botten en tot de normale vorming van bindweefsel.

Chroom

 • Draagt bij tot de instandhouding van een normale bloedsuikerspiegel.

Molybdeen

 • Draagt bij tot een normaal aminozuurmetabolisme en beschermt DNA, eiwitten en lipiden tegen oxidatieve schade.