Meteen naar de inhoud

Liposomael Glutathion

Verkrijgbaar als bulkpoeder, capsules of private label

* Sinha R, Sinha I, Calcagnotto A, Trushin N, Haley JS, Schell TD, Richie JP Jr. Orale suppletie met liposomaal glutathion verhoogt de lichaamsreserves van glutathion en markers van de immuunfunctie. Eur J Clin Nutr. 2018 jan;72(1):105-111. doi: 10.1038/ejcn.2017.132. Epub 2017 30 augustus. PMID: 28853742; PMCID: PMC6389332.

icons_2023

VOORGESTELDE FORMULERING VOOR CAPSULES OF HUISMERK

Samenstelling per 2 capsules (dagelijkse inname)

%RI

Glutathion

300 mg

*

LipoCellTech™ Liposomaal eigen mengsel (fosfolipiden)**

450 mg

*

*Nutriënt Referentiewaarden niet vastgesteld

**Van non-GMO zonnebloemolie en RSPO gecertificeerde duurzame palmolie

Overige ingrediënten: HPMC (vegetarische capsule)

Bevat geen: gluten, soja, lactose, GMO, conserveermiddelen, synthetische kleur- en smaakstoffen

Kwaliteit

Geproduceerd in een GMP gecertificeerde faciliteit, ingrediënten en productie zijn in overeenstemming met HACCP*** normen. Alle batches worden volledig getest op contaminanten. Wij garanderen dat dit product glutenvrij en GMO-vrij is.

***HACCP- (Hazard analysis critical control point) is een managementsysteem waarin voedselveiligheid wordt aangepakt door middel van de analyse en beheersing van biologische, chemische en fysieke gevaren vanaf de productie van grondstoffen, inkoop en behandeling, tot productie, distributie en consumptie van het eindproduct.

Of u kunt het volgende nummer bellen: +31 (0)35 3039 150

Meer over LiposomalE Glutathion

Glutathion is een tripeptide2 dat door het lichaam wordt geproduceerd en is opgebouwd uit de aminozuren cystein, glycine, en glutaminezuur. Gluthatione komt in vrijwel alle cellen in hoge concentraties voor en is een van de belangrijkste antioxidanten in het lichaam.  Glutathion is een essentieel tripeptide, dat veel is bestudeerd.  Door het moderne leven met alle toxische en schadelijke stoffen waaraan we dagelijks worden blootgesteld, hebben we aanzienlijke hoeveelheden glutathion nodig om te ontgiften. Deze externe factoren putten de voorraad glutathion in het lichaam uit.

Liposomaal glutathion is een beproefde methode om de gereduceerde vorm van glutathion rechtstreeks in de bloedbaan af te geven. De liposomen zorgen ervoor dat het glutathion niet beschadigd raakt en snel de bloedbaan bereikt. Bovengenoemde studie toonde aan dat liposomaal glutathion bij orale inname de glutathionvoorraad verhoogde.

2. Een tripeptide is een specifiek type peptide, of eiwitmolecuul, dat wordt gevormd wanneer drie verschillende aminozuren zich verenigen.

Er zijn geen toegestane gezondheidsclaims voor glutathion in Europa