Liposomaal vegan omega 3

Verkrijgbaar als bulkpoeder, capsules of private label

* Gebaseerd op een gemiddelde EPA-DHA-concentratie van 270 mg/g voor standaard visolie

Quality - Icons

VOORGESTELDE FORMULERING VOOR CAPSULES OF HUISMERK

Composition per 2 capsules (dagelijkse inname)

%RI

Algenolie

334 mg

*

– waarvan DHA + EPA

250 mg

*

Tapioca Dextrine

334 mg

*

LipoCellTech™ Liposomaal eigen mengsel (fosfolipiden)**

166 mg

*

DHA/EPA-verhouding 2:1 Ongeveer 166 mg DHA en 83 mg EPA per 2 capsules

*Nutriënt Referentiewaarden niet vastgesteld

**Van non-GMO zonnebloemolie en RSPO gecertificeerde duurzame palmolie

Overige ingrediënten: HPMC (vegetarische capsule)

Bevat geen: gluten, soja, lactose, GMO, conserveermiddelen, synthetische kleur- en smaakstoffen

Kwaliteit

Geproduceerd in een GMP gecertificeerde faciliteit, ingrediënten en productie zijn in overeenstemming met HACCP*** normen. Alle batches worden volledig getest op contaminanten. Wij garanderen dat dit product glutenvrij en GMO-vrij is.

***HACCP- (Hazard analysis critical control point) is een managementsysteem waarin voedselveiligheid wordt aangepakt door middel van de analyse en beheersing van biologische, chemische en fysieke gevaren vanaf de productie van grondstoffen, inkoop en behandeling, tot productie, distributie en consumptie van het eindproduct.

Of u kunt het volgende nummer bellen: +31 (0)35 3039 150

Meer over Liposomale Vegan Omega 3

Voordelen van plantaardige Omega 3

Niet alleen is dit een product dat geschikt is voor een veganistische of vegetarische levensstijl, maar het heeft ook vele voordelen voor niet-vegans. De omega-3 verkregen uit gefermenteerde supervoeding uit algen heeft geen impact op het ecosysteem van de zee. Het is vrij van milieu- en verontreinigingen in zee (in tegenstelling tot vis), en hoeft daarom geen chemische en andere ontsmettingsprocessen.

Veel hogere biologische beschikbaarheid dankzij LipocellTech™

Omega-3 vetzuren zijn een van de meest bekende supplementen. Ze zijn wijdverspreid in de natuur als hoofdbestanddelen van het vetmetabolisme van dieren en spelen een belangrijke rol in de menselijke voeding en fysiologie. Zoogdieren zijn niet in staat het essentiële omega-3-vetzuur te synthetiseren en kunnen het alleen via de voeding binnenkrijgen. Een van de problemen met omega-3-supplementen is hun biologische beschikbaarheid, vooral als ze niet met een vette maaltijd worden ingenomen. Liposomale technologie zorgt voor een veel betere biologische beschikbaarheid en het feit dat de omega-3 verpakt is in fosfolipiden (uit olie) betekent dat het supplement op elk moment van de dag en zonder vette voeding kan worden ingenomen.1,2

  1. Maki KC, Dicklin MR. Strategies to improve bioavailability of omega-3 fatty acids from ethyl ester concentrates. Curr Opin Clin Nutr Metab Care. 2019 Mar;22(2):116-123. doi: 10.1097/MCO.0000000000000537. PMID: 30550388.
  2. von Schacky C. Omega-3 vetzuren in cardiovasculaire ziekten – een bergopwaartse strijd. Prostaglandines Leukot Essent Fatty Acids. 2015 Jan;92:41-7. doi: 10.1016/j.plefa.2014.05.004. Epub 2014 mei 28. PMID: 24935800.

Toegestane gezondheidsclaims in Europa (EFSA):​

EPA en DHA

  • Dragen bij tot de normale werking van het hart bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA/DHA.

DHA

  • Is goed voor het gezichtsvermogen en ondersteunt de hersenfunctie bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA (3 van de hierboven voorgestelde capsules).